Kantoorprofiel

Advocatenkantoor Bots is een kantoor met een algemene rechtspraktijk. Dit betekent dat advies en rechtsbijstand wordt verleend in uiteenlopende juridische kwesties.

Het kantoor kent ook geen beperking wat betreft cliënten. Zowel ondernemers als particulieren vormen gedurende jaren mijn cliëntenbestand wat tot gevolg heeft gehad dat mijn expertise daaraan is aangepast.

Dit is een bewuste keuze omdat specialisatie op slechts één rechtsterrein dan wel tot één bepaalde groep cliënten ook een beperking kan beteken bij het analyseren van een rechtsprobleem.

Kantoorprofiel

Kennis en ervaring

Door de organisatie van mijn kantoor en de ligging zijn in de loop van de jaren wel kerntaken ontstaan, waardoor er veel kennis en ervaring aanwezig is op het gebied van onder andere personen- en familierecht, arbeidsrecht, contracten opstellen, strafrecht en incasso. Op deze website staan enkele buttons met specifieke informatie over binnen mijn kantoor veel binnenkomende rechtsvragen op het gebied van personen- en familierecht en arbeidsrecht. Daarnaast is er een button waaronder actualiteiten en wetenswaardigheden zijn te vinden, welke naar mijn mening nuttig kunnen zijn. Uiteraard doen ik niet schimmig over de kosten van mijn bijstand, zodat ook deze informatie is terug te vinden onder een button honorering. U heeft immers het recht te weten wat iets gaat kosten, zodat u in alle rust een afweging kan maken.