Home

Welkom op de website van Advocatenkantoor Bots gevestigd te Breukelen. Ik heb na voltooiing van mijn studie rechten (1992) gekozen voor de advocatuur.

Na deel te hebben genomen aan enkele kantoorcombinaties in Weesp en Amstelveen, heb ik uiteindelijk gekozen voor een eigen zelfstandig kantoor dat snel uitgroeide tot twee vestigingen in Breukelen en Amstelveen.

Sedert 2005 is het kantoor alleen nog gevestigd te Breukelen. Gekozen is voor een kleinere organisatie nu dit voor cliƫnten veel voordelen biedt. Te noemen valt persoonlijke contacten en korte lijnen.

Op deze website wil ik een indruk geven van het kantoor en de rechtsgebieden die door mij worden behandeld. Uiteraard kan een website maar beperkt de sfeer weergeven en wordt u dan ook uitgenodigd voor een persoonlijke kennismaking.

Ik streef ernaar de advocatuur voor een ieder toegankelijk te houden en plaatst bemiddeling en preventief advies boven kostbare gerechtelijke procedures.

Ter ondersteuning van deze doelen bied ik ondernemers en particulieren de mogelijkheid voor een gratis kennismaking.

In de loop der jaren heb ik een netwerk van ondersteunende deskundigen opgebouwd waarmee zonodig overleg kan worden gevoerd en advies kan worden ingewonnen.

Met vriendelijke groet, Mr Cees J.A.M. Bots